About Us

KL-skyline

Logo_HD_TV_1080p

  • Siaran 24×7
  • Berita secara langsung
  • Format HD Penuh
  • Bahasa Penyampaian: BM

studioA

Inspirasi. Informasi. Motivasi

Capital TV ialah satu-satu nya saluran TV di Malaysia khusus untuk perniagaan, ekonomi dan isu-isu semasa. Adalah menjadi matlamat kami bukan sahaja untuk memberikan informasi tetapi juga membawakan program-program yang boleh memberi inspirasi untuk lebih maju dan menjadi motivasi untuk melepasi segala halangan dan cabaran.

Capital TV sudah beroperasi dan keudara semenjak 1 November 2011. Ianya dimiliki oleh syarikat media persendirian Online Dynamics (M) Sdn Bhd dan di siarkan dari Pusat Penyiaran di Damansara Perdana, Selangor.

unifi_setop

HyppTV

Saluran Capital TV ini boleh didapati melalui HyppTV. HyppTV adalah platform TV-berbayar yang dimiliki oleh Telekom Malaysia. HyppTV dihantar menggunakan gentian optik melalui servis UniFi dan Streamyx. HyppTV mempunyai hiburan bertaraf dunia, rancangan yang memenuhi anugerah. Kebanyakan saluran HyppTV adalah dalam HD penuh.

Capital TV disiarkan secara percuma melalui saluran #420. Setiap pelanggan HyppTV boleh menonton Capital TV tanpa sebarang bayaran tambahan. No additional subscription is required.

Websiteequipment-stb-remotehypptv-schedule

Empty tab. Edit page to add content here.